ara bul
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ara bul

aradigini bul

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Erkek

Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo Empty
MesajKonu: Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo   Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 9:12 pm

Paragon Partition Manager 8.5 ProfessionaL [Vista UyumLu]

Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo A29ah0

Tanıtım:
Yazilim, sabit disklerin yedegini alarak, tüm sürücülerin bölme islemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadir. Bununla yetinmeyen yazilim, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalismasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan ve tamamen isletim sisteminden izole ederek yapmaktadir.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er ya da geç karsilasir. Kullanicilar çogu zaman bilgisayarlarini yeniden kurmak zorunda kaldiklarinda, isletim sistemi dahil tüm veri ve yazilimlarini tek tek kurmaktadirlar. Bazi sirketler bu is için yazilim gelistirseler de çogu zaman tam ve verimli sonuca ulasmak mümkün olmamaktadir. Yedekleme yazilimlarinda veriler, kurulumda bulunan sistem yazilimlari, sonradan kurulan yazilimlar ve diger yardimci yazilimlarda kayiplar meydana gelmekte, bu ise kullanici için bu yazilimlari tekrar kurma anlamina gelmektedir. Sonuçta böyle yazilimlar sadece bilgisayari kurarken kurulumda harcanan zamani kisaltmaktan baska kullaniciya bir sey saglamamaktadir.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanici sabit diski bölme zorunlulugu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazilimlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyaci duyar ve bunu % 100 kayipsiz yapacak bir yazilima ihtiyaci varsa?

Yazilim, disk kaynaklarini optimum bir sekilde tahsis etmekte, bilgisayarinizda isletim sistemlerini etkili bir sekilde yönetmektedir. Bölme isleminde kullaniciya yol gösteren sihirbazlar kolaylik saglamakta, güvenilir bir sekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi seklinde bölmektedir. Yazilim sabit disk büyüklügünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanilmasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan yapmaktadir. Bootable cd ile bozulmus isletim sistemini tamir edebilmektedir.

ÖZELLIKLER:
***Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
***Hacim gezgini araci, herhangi bir dosya degismesini, kopya dosyalari ve klasörleri, gizli ve adsiz bölmeleri inceleyebilmektedir.
***Yazilim, yeni-yeniden sekillendirme teknolojiyle, NTFS isletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkani saglamaktadir.
***Özgün akilli bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytini bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
***Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu degistirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
***Yazilim, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayari kurmak zorunda birakmamaktadir.
***Bölme yönetmeni, windows algoritmalari ile uyumlu olan kendi algoritmalarini kullanmaktadir.
***Yazilim, isletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayri ayri çalisabilir.
***Çabuk kopya modu, varsayilan olarak kullanilmaktadir. Bu mod yaziliminda, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadir.
***Kötü kopya modu, kullanilmamis olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullaniciya bölme-bounded yazilimla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlidir. Yazilimlari kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini saglayabilmektedir.
***Fonksiyonu yeniden sekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklügünü degistirebilirsiniz.
***Sabit disk bölme büyüklüklerinin degisimi, hedef sabit disk büyüklügüne göre mümkündür.
***Sabit diskte olusan kötü alanlari izole edebilme veya onarabilme yetenegine sahiptir. Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadir. Kötü alanlari izole ederek sabit diskin verimli ve yüksek kapasite ile kullanilmasina olanak saglamaktadir.

CODE
http://rapidshare.com/files/114236121/PPMPro.8.5.rar

Not: Kendiliğinden Crack'lidir..#

--------------------
Paylaşımlarım Şifre İsterse İndiriniz
CODE
http://www.tnctr.com/s/?wEuv

buda 9.0

Paragon Partition Manager Professional 9.0 Retail

Yayınlanma zorlubey tarafından 26 Oca 2008 Bakım & Onarım & Kurtarma.Kategorisine Etiketler:9.0, Paragon Partition Manager Professional, Retail.

Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo 160x160profxq2Yazılım, sabit disklerin yedeğini alarak, tüm sürücülerin bölme işlemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadır. Bununla yetinmeyen yazılım, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır. Bölme işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen işletim sisteminden izole ederek yapmaktadır.Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşır. Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında, işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar.
Bazı şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak mümkün olmamaktadır. Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir. Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır.
Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcı sabit diski bölme zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyacı varsa?
Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir. Bölme işleminde kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi şeklinde bölmektedir. Yazılım sabit disk büyüklüğünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanılmasını sağlamaktadır. Bölme işlemini veri kaybı olmadan yapmaktadır. Bootable cd ile bozulmuş işletim sistemini tamir edebilmektedir.
Homepage - http://www.partition-manager.com
Size: 58.8 MB
Download Partition Manager 9.0 Professional Retail

https://arabul.ace.st

Partition Manager Professional 8.5 Retail,ve 9.o demo
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» WinZip Professional 11.1.7466
» O&O DiskImage Professional Edition 3.0.593