erilerinizin Profesyonel Yedeklenmesi O&O DiskImage, tüm bir sistemi ister adım adım ister bir seferde kopyalayabilir. Kopyalanan veriler daha sonra şifrelenebilir ve birçok farklı boyutta sıkıştırılabilir. Bu kopyaların hangi farklı bellek boyutlarına ayrıştırılmasına kullanıcı karar verebileceği gibi, O&O DiskImage da otomatik bir ayrıştırma yapabilir. DiskImage Eğer bir kopyanın yalnızca bazı dosyaları veya parçaları gerekli ise, tüm görüntüyü tekrar kaydetmek gerekli değildir. Eğer O&O DiskImage orjinal dosya ve parçalara direkt ulaşım sağlıyorsa, istenen kopyalar sürücü olarak kaydedilebilir.
Önemli Özellikleri:
* Çift çekirdek ve çift işlemcinin hız açısından sağladığı faydalardan yararlanır * Windows x64 versiyonlarını destekler * İstenen en düşük CPU seviyesine kadar maksimum sıkıştırma kapasitesi * CD ve DVD’ye Yazım programı ile kayıt * Verileriniz güvenli bir şifreleme yöntemi ile saklanır(256 bit’e kadar AES ile) * Kopyalarınız sanal sürücüler olarak kaydedilebilir * Orijinal ve kopya dosyaların ayırt edilmesi için sağlama toplamı(checksum) fonksiyonu * Kopya dosyaların ve sürücülerin hasarlı olup olamadığının kontrolünü yapar * Windows PE Versiyonu: Herhangi bir işletim sistemi olmaksızın yüklenebilme