ara bul
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ara bul

aradigini bul

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ISTIKLAL MARSIMIZ

YazarMesaj
aysem

aysem

ISTIKLAL MARSIMIZ Empty
MesajKonu: ISTIKLAL MARSIMIZ   ISTIKLAL MARSIMIZ Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 5:48 pm

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü <br />Kızkardeşimin gelinligi, şehidimin son örtusü. <br />Işık lşık, dalga dalga bayrağım, <br />Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. <br />Sana benim gözümle bakmayanın <br />Mezarını kazacağım. <br />Seni selamlamadan uçan kuşun <br />Yuvasını bozacağım. <br /><br />Dalgalandığın yerde ne korku ne keder... <br />Gölgende bana da, bana da yer ver! <br />Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar! <br />Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter. <br /><br />Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün <br />Kızıllığında ısındık; <br />Dağlardan çöllere düşürdüğü gün <br />Gölgene sığındık. <br /><br />Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı; <br />Barışın güvercini, savaşın kartalı... <br />Yüksek yerlerde açan çiçeğim; <br />Senin altında doğdum, <br />Senin dibinde öleceğim. <br /><br />Tarihim, şerefim, şiirim, herşeyim; <br />Yer yüzünde yer beyen: <br />Nereye dikilmek istersen <br />Söyle seni oraya dikeyim!

ISTIKLAL MARSIMIZ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ISTIKLAL MARSIMIZ
» ISTIKLAL MARSIMIZ 2
» ISTIKLAL MARSIMIZ 3
» ISTIKLAL MARSIMIZ SLAYT